tirsdag den 12. april 2011

Spaniens svar på Mexico

El Rocio er en lille by i Spaniens største naturområde - langt væk fra alting. Vi er i Sevillamarsken og El Rocio er den mest forunderlige by med sand i gaderne og på de store pladser. Den ligner mest af alt om en 'western' i Mexico med heste og sand i gaderne og tutti. Marskvådområderne går lige op til byens sandede gader, og her fouragerer heste og flamingoer side om side. Det brager med sol - heden er overvældende. Vi har 35 grader i dag. Efter siestaen fik vi mod på en lang cykeltur ud i reservatet for at hilse på flamingoerne - det var herligt. KH Jørgen og Bodil

1 kommentar:

  1. hEJ bODIL OG jØRGEN.

    Hvor er det en spændende tur, I er på - og med så mange forskellige landskaber. Hvor sjovt med den sandede by og marsklandet med flamingoerne. Sjovt nok hørte jeg for en uge siden om den by og flamingoerne af en,der selv har været der for et par år siden.
    35 grader i april - hvor vildt!
    Vi har netop i dag igen fået godt vejr efter et par regnfulde dage. Alle vores påskeliljer samt de små tidlige knaldrøde tulipaner er sprunget ud og står og lyser i haven, og blåmejserne har bygget rede i mejsekassen. Rigtigt forår.
    Hav en fortsat oplevelsesrig tur, men dog ikke for oplevelsesrig - det var nu godt, at politiet ikke tog Jer.

    Mange varme hilsner til Jer fra
    Emmy

    SvarSlet