tirsdag den 2. marts 2010

De første dage i Italien

Allerede nu har vi set og oplevet så meget vidunderligt at skulle rejsen være slut nu - ja, så ville jeg være lykkelig alligevel.
Billedet er fra den by vi sov i den første nat i Italien, Sestri Levnante, lige syd for Genua og helt ud til Middelhavet. Byen er smuk og venter bare på alle sommergæsterne - stemningen som en vinterdag i Hornbæk eller Skagen.
Videre sydpå hvor vi allerede 2.dagen møder varme og appelsiner, citroner og en enkelt grapefrugt på træerne - blomstrende mirabeller og meget mere, som jeg ikke kender navn på. Cypresser og pinjetræer på række laver de smukkeste linier i landskabet.
Vi spiser frokost i Pisa og kigger på det skæve tårn og en imponerende domkirke - jo, tjulahop hvor det går
Kærlig hilsen Jørgen og Bodil

2 kommentarer:

  1. Kære Bodil og Jørgen. Hvor er det dejligt at høre at I er kommet godt derned og nyder livet. Her i Trørød skinner solen og sneen forsvinder forhåbentlig snart. Vi rejser til Frankrig på lørdag og tar' Rasmus med. Men desværre ikke ned til sommeren - vi skal ned til sne sne og atter sne. Fantastisk fortsat god ferie til jer skønne mennesker. Kærlige hilsner Jens og Annette

    SvarSlet
  2. for 40 år siden passerede det skæve tårn i pisa med en gruppe lærerstuderende fra lisbets SPECIALE B hold---holdet kørte de 15 km ind til tårnet---og--jeg nød aleneværen med bål,sammenkogt ret og chianti---men INGEN skævt tårn

    SvarSlet