lørdag den 6. oktober 2012

Cefalu, byen på nordkysten.

Vi har nu mødt vores gamle venner Emmy og Troels og følges med dem i et par dage. Bor i byen Cefalu, som er en skøn, skøn by på nordkysten af Sicilien. Omkring solnedgangstiden er farven i husene umådelig smuk – den gyldne sandsten fortryller. De gamle snævre gader er meget poetiske, og placeringen af byen mellem havet og en næsten 300 meter høj klippe gør den helt særlig. Og her er skønne badestrande helt op til byen.
Vi laver sammen en tur ud i bjergene – i en smuk naturpark. Troels er chaffør i deres lejede bil, der nemt nupper hårnålesving og stigninger – og dem er der nok af. Kassebilen er lykkelig for at holde fri.Det er en helt fantastisk natur. Og vi besøger de skønneste småbyer i bjergene og forundres over, hvad folk dog lever af.
Kærlig hilsen Jørgen og Bodil





1 kommentar:

  1. En noget forsinket kommentar : Ja, det var en ganske fantastisk tur, vi der havde op i bjergene. I en af de små helt fortryllende bjerbyer kom vi til at snakke med en yderst venlig mand på ca vores alder, der talte perfekt tysk,selv om han ikke havde boet der, siden han var 8 år.
    Vi nød meget at have to rejsefæller som Bodil og Jørgen, der kunne vise os en masse seværdigheder og øse ud af deres viden , ikke mindst om den gamle historie med grækerne, romerne, normannerne osv. Jørgen er jo et omvandrende historieleksikon.
    Mange hilsner Emmy

    SvarSlet