torsdag den 6. maj 2010

Og nu Kroatien

For pokker da ogsaa - hvor var det svaert at sige farvel til Italien. Vi har virkelig faet det pragtfulde land helt ind under huden og vaeret saa glade for al den hjertelighed, hjaelpsomhed og imoedekommenhed, vi har moedt overalt.
Og hvorfor saa tage til Kroatien?
Dels var det umuligt for os at rumme flere af de italienske 'high lights' og dels har vi i flere aar gerne villet se det indre af Kroatien og hovedstaden Zagreb - saa derfor ideen om Kroatien.
Allerede i Italien fik vi den ide om at slaa os ned i den lille by Nin, lige nord for Zadar, hvor vi var saa glade for at bo for 3 aar siden. Her taenkte vi - ovre i bella Italy - at vi kunne 'fordoeje' indtryk og holde ren ferie - altsaa lave ingenting. Men 3 dage i Nin med (for) meget regn og blaest goer det af med lysten til at blive og vi saetter kursen mod Zagreb.
Og punkterer paa motorvejen naesten med det samme. UPS - heldigvis kan det kroatiske falck finde os meget hurtigt og ordne det praktiske.
I dag i Zagreb har vi brugt det meste af dagen paa at faa ordnet daek, saa vi kan saette kursen mod nord. Alt er Ok nu.
For NU begynder hjemturen - og vi glaeder os til at se jer igen og komme hjem til Illeboelle.
Kaerlig hilsen Joergen og Bodil

4 kommentarer:

  1. Halløj med jer. Nå, Italien måtte ha ende. Rart at tænke på, at det trods alt ikke ligger længere væk, end at man kan komme igen. Vi har aldrig været i Kroatien, så det glæder vi os til at høre om. Her er temperaturen en smule over 5 grader, og regnen strrømmer, og blæsten fyger, og det er rent efterår. Indtil man åbner øjnene og nyder, hvor smukt og grønt det hele er. Det med at åbne øjnene falder mig igen lidt vanskeligt, jeg har nu fået hevet det faldne låg op og rettet dem begge ind, så jeg ligner et monster. Per aspera ad astra!! Snart vil jeg kigge mig selv i spejlet og sige som Snehvides stedmor. Jørgen graver huller omkring Nyborg slot, det er jo spændende. God tur hjem, hold hjulene hele og pænt på vejen. Kærligst Lulu

    SvarSlet
  2. Kære Bodil og Jørgen. Synd med punktering nu da alt andet er gået så godt :-) godt med Falck. Rigtig god tur hjemover og hils Crotatia fra os. Glæder os til at se jer igen. Kærlige hilsner

    SvarSlet
  3. Kære Bodil og Jørgen.
    Ja, jeg kan forestille mig, at det må ha' været vemodigt at forlade det forjættede land.
    Efter at ha' læst Jeres pragtfulde beskrivelser, glæder vi os endnu mere til for første gang at holde sommerferie i Italien, nærmere betegnet Toscana i nærheden af Lucca.
    Her er hundekoldt, og vi har fundet vinterjakkerne frem igen. Men aldrig har tulipanerne og de andre forårsblomster stået så smukt i haven som i år.
    Da vi kom ind i maj, tænkte jeg: Det er i denne måned, Bodil og Jørgen kommer hjem, hvor dejligt! Vi glæder os meget til at snakke med Jer igen og høre om det hele.
    Det er også godt at læse, at I glæder Jer til at komme hjem til Illebølle igen. Det skulle jo nødigt ende med, at I bliver dernede i bella Italy.
    På glædeligt gensyn om ca 3 uger.
    Kærlige hilsner Emmy

    SvarSlet
  4. ENGANG kørte lisbet og SPEC b holdet fra albanien tværs over jeres strækning
    der var fanme lang vej tværs over -dengang- det nordlige jugoslavien--zagreb- huha

    SvarSlet